Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők.:D


Zsófi egy gazdag esztergomi család egyedüli gyermeke. Fél éve költözött Budapestre, hogy a saját lábára álljon. Szenvedélye a zene. Dalokat ír, és énekesnő szeretne lenni, de egyelőre hoszteszként dolgozik. Kifinomult lány, aki tisztában van az adottságaival. A hozzá közeledők motivációját gyakran félreértelmezi tapasztalatlansága miatt. Leginkább a rosszfiúkhoz vonzódik, ezért szerelmi életében nem ritkák a fergeteges viharok.

 


Regina egri származású. A jelenlegi lakók közül ő él a legrégebben az albérletben. Joe autószerelő műhelyében dolgozik. Talpraesett, karakán, nagyszájú lány. Ő a legkiforrottabb egyéniség a csapatban, így sokszor vállal tyúkanyó szerepet a lakótársak között. Hangos és humoros, magával ragadó az egyénisége. Mindig őszinte és nyitott.

 


Hanna Joe lánya. Édesanyja, Csilla egyedül nevelte föl, mert az apja a szabadságát féltve lelépett még Hanna születése előtt. A lázadó tinédzser 17 évesen már felnőttnek érzi magát, és önálló életet szeretne élni, mindezt természetesen mindenféle felelősségvállalás nélkül. Kíváncsisága és önfejűsége teljesen közömbössé teszi minden tanácsra, és ez problémákhoz vezet mind az iskolában, mind pedig szüleivel való kapcsolatában.

 


Vivien Marci húga. Kozmetikusnak tanul Keszthelyen, de a budapesti éjszakák pörgése jobban vonzza, mint az unalmas kisvárosi élet és a szakmája. A született buli királynő szabadságra és kalandokra vágyik, nagykanállal falja az életet, a felelősség szó nem szerepel a szótárában. Harsány természetű, szeret a középpontban lenni, nagyon figyel a kinézetére, minden férfi tetszését el akarja nyerni. Vivien első látásra szeretetre méltónak, nyitottnak és meleg szívűnek tűnik, de sokszor felszínes, és ha valaki nem az ő elvárásainak megfelelően viselkedik, egyenesen rosszindulatú is tud lenni.

 


Anikó Marci első nagy szerelme, álompár voltak a keszthelyi középiskolában, de a kapcsolatuk megszakadt, mikor Anikó családja Szombathelyre költözött. Anikó tetoválóművész szeretne lenni, ezért költözik Budapestre. Vonzó külsejű, határozott, karrierista, olykor hidegen számító alkat, aki a fővárosi felső réteghez akar tartozni, gazdag és sikeres akar lenni. Gyakran rideg viselkedésű, soha nem mutatja meg gyengéit, mert fél a sérüléstől. A megfontolt Anikó külön tudja választani a szexet a szerelemtől, és élvezi a csinos férfiak figyelmét.

 


Rita nehéz gyermekkort megélt, szenvedélyes, impulzív, őszinte lány. Budapest egyik közkedvelt romkocsmájában dolgozik pultos-felszolgálóként. Romantikus idealista, akinek még szembe kell néznie múltjával, ami mély nyomot hagyott benne. A férfiak terén már kiélte magát, rájött arra, hogy a szex nem minden, és az egyéjszakás kalandok sehová sem vezetnek.

 


Lali spontán, bolond, szórakoztató vidéki srác. El a falusi unalomból, és jöhet az őrült nagyvárosi élet! – ez a jelmondata. A korábban klímaszereléssel és fagyizó üzemeltetéssel foglalkozó srác igazi kétbalkezes, mindent elszúr, de nem lehet rá haragudni. Vár a nagy szerelemre, vagy egy akármilyen nőre, de addig is két vadászgörényével él együtt a szobájában. Bár nincs pontos elképzelése jövőjéről, egyben biztos: a munka nem neki való. Lali megosztó, nem szabálykövető és a felelősségtudat számára idegen szó. Mégis nagyon jószívű, soha nem rosszindulatú vagy számító.

 


Gábor Joe műhelyében dolgozik autószerelőként. Családja több mint húsz éve települt át Erdélyből Budapestre. Gábor Lali legjobb barátja. Annak ellenére, hogy ők ketten nagyon különbözőek, jól megértik egymást és jól szórakoznak, igaz, néha problémákhoz vezet kettejük kapcsolatában, hogy Lalival ellentétben Gábor kedvelt a lányok körében. Gábor jószívű ember, aki szívesen a gyengébbek védelemére kel, ha szükséges. Nem hagyja ki a futó kalandokat, de a kemény külső érző szívet takar: valójában egy életre szóló szerelemre vágyik.

 


Kristóf Rita munkatársa, mixer. Siófoki életét lezárva költözött Budapestre egy éve. Igazi rosszfiú. Férfias, jóképű és ellenállhatatlan, amivel teljesen tisztában is van. A menő macho rengeteg időt szán a kinézetére: trendi, cool, laza és stílusos, és emiatt imádják is a nők. Nem köti le magát egyetlen nő mellett sem, inkább az egyéjszakás vagy laza kalandok híve. Modora lehengerlő és magabiztos, de ha valami nem az ő elképzelése szerint alakul, viselkedése agresszívvá válhat.

 


Marci egy belevaló nőcsábász, aki számára Budapest egy új, kalandokkal teli, felfedezésre váró terület. Itt kiélheti legfőbb szenvedélyét: a művészetet. Fest, rajzol, graffitizik. A keszthelyi fiú azért költözött két éve a fővárosba, mert szeretne berobbanni Budapest művészeti életébe. Amíg nagy álma meg nem valósul, egy fitneszteremben dolgozik edzőként. A nők fontos szerepet játszanak az életében; képtelen ellenállni a kísértésnek, ennek ellenére képes mély érzelmekre is; a sokszor felszínes viselkedése mögött egy érző, szeretetteljes belső lapul.

 

 

Joe nem teljesen makulátlan múltját hátrahagyva, hat évvel ezelőtt teljesen új életet kezdett. Örökölt egy lakást, aminek szobáit sorra kiadta – itt laknak most hőseink. Saját motorkerékpár- és autószerelő műhelyében dolgozik Reginával és Gáborral együtt. A férfi természetes sármjával, emberismeretével és igazságérzetével szinte minden problémát egycsapásra megold. Joe legnagyobb feladatának azt tartja, hogy nemrég megismert lányával, Hannával jó kapcsolatot alakítson ki, és bepótolja azt a 16 évet, amíg nem volt jelen lánya életében.